Вівторок, 23.04.2024, 11:21
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Перше вересня - День знань
19:02
Перше вересня - День знань

     1 вересня - особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини.

    Радісна, піднесена атмосфера панувала в актовому залі нашої  школи. Свято першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню шкільну родину. День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.

      У 2016/2017 навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для 15 допитливих і непосюдичих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами. Гучним оплесками зустріли їх  присутні, яких привела на лінійку перша вчителька  Л.І.Голод - талановита, творча, невтомна чарівниця дитячого настрою і святкових розваг. Вони із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах.  Хвилювалися й випускники, адже це їх остання першовереснева лінійка в рідній школі. Скоро вони стануть дорослими і покинуть свою другу домівку – школу.

    Директор школи Л.В.Біланчук привiтала з початком нового навчального року учнiв, їхнiх батькiв та вчителів, побажала   нових перемог у навчаннi, спортi, щоб у новому навчальному році  діти отримали максимум позитивних емоцiй, а вчителi пишалися ними.

На свято,  крім вчителів, дітей та батьків завітали гості:методист районного відділу освіти‚молоді та спорту Горохівської РДА С.П.Лич, сільський голова Т.Д.Панасюк. Серед гостей були присутні  воїни, які воювали на сході України, захищаючи нашу рідну землю, це випускники нашої школи Толстой Вадим Муратович та Андрійчук Олександр Євгенович. Хвилиною мовчання на в цей день згадали воїна АТО Ліщину Андрія Васильовича - випускника нашої школи ‚ який загинув цього літа на сході нашої країни.

Святкова  лінійка, яку підготував заступник директора з виховної роботи С.В.Самолюк  мала національно- патріотичний зміст. Пiд час урочистостей учні,  вчителі,  гості та  батьки   виконували Гімн України.   Гарного настрою додали ведучі, вбрані у вишиванки, а випускники школи в національному одязі, який створював атмосферу патріотизму.

Саме в цей день учні з особливою теплотою та трепетом у серці, згадали своїх вчителів, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Перший дзвінок, який подарували школярам Роман Дзядук та Ліщина Галина, покликав учнів до затишних класів, які чекали дітей 90 днів.

                Хай буде всім нам день оцей, як свято,
Хай буде щастя в серці у батьків.
              Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий
Хай буде радість вищою від слів!

 

Переглядів: 389 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz