Середа, 24.04.2024, 08:05
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Вересень » 10 » Прекрасний табір в нашій школі!
19:17
Прекрасний табір в нашій школі!

                                             

„Джерельце” - табір просто „Клас!”

Чудово й радісно у нас!

Дає нам сили і здоров'я,

Прекрасний табір в нашій школі!

Під таким девізом пройшли 14 днів табірного життя у нашій школі. Табір працював з 29 травня по 16 червня 2017 року,  відпочила тут 41 дитина. Основним завданням табору був відпочинок кожної дитини, формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя. Робота пришкільного табору здійснювалась за заздалегідь складеним планом. За організацію дозвілля відповідали вихователі табору та члени учнівського самоврядування.

Вихователі  об'єднали дітей у два загони, врахувавши вікові та індивідуальні особливості дітей. В основному заходи у таборі носили спортивно-оздоровчий та екологічний характер, тому щодня на свіжому повітрі проводилися рухливі ігри, спортивні змагання. Роботу табору було сплановано таким чином, щоб діти гарно відпочили, якомога краще та глибше пізнали природу рідного краю, отримали заряд гарного настрою, поповнили свої знання про рослинний та тваринний світ нашої місцевості, увесь час проводили на свіжому повітрі, набиралися сил та енергії.

Виховні заходи сприяли вихованню патріотизму, навчанню учнів берегти рідну природу, відношенню до неї з повагою та обережністю, глибшому пізнанню рослинного та тваринного світу своєї Батьківщини, засвоєнню правил поведінки у лісі та біля водоймища, ознайомленню з різноманітністю лікарських рослин та їхнім застосуванням при лікуванні хвороб.

Також були проведені заходи для збереження здоров’я та життя учнів, зміцнення їхнього організму, ряд бесід з першої допомоги при травмах, з метою попередження дитячого травматизму під час літніх канікул.

Щоб дітям було цікавіше відвідувати табір, вихователі постійно проводили розважальні заходи: конкурси малюнків, конкурс на найкращу зачіску, кращий одяг з підручних матеріалів, «Караоке на шкільному майдані», шоу-програма «Табір має талант», лицарський турнір «Містер табору» та дамський турнір «Міс табору», літературна вікторина, конкурс на виготовлення браслетів дружби та багато інших.

Кожного дня діти грали на свіжому повітрі в рухливі ігри, футбол, волейбол, теніс, бадмінтон. У дощову погоду у нагоді ставали шашки та шахи, настільні ігри.

За період роботи табору діти відпочили, набралися сил, навчилися з користю використовувати свій час, пізнали багато нового та цікавого і в гарному настрої пішли на літні канікули.

Переглядів: 505 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz