П`ятниця, 19.04.2024, 23:16
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Січень » 4 » Святий Миколай
20:43
Святий Миколай

 День Святого Миколая - одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро.
Святий Миколай – таємничий, добрий і правдивий Апостол любові. Щиро і таємно роздав свою велику спадщину бідним, бо поважав одне багатство – Милосердя. Цим заслужив нагороду у Бога: творити чудеса. Невидимою рукою Святий Миколай обдаровує нас і сьогодні. Ще зночі він посипав всіх пухнастим снігом – приїхав на «білому коні».

Ранок для учнів нашої школи був особливий, загадково приємний і неочікуваний. На порозі школи на дітей чекали різьблені санчата з великим червоним мішком та різні подарункові пакуночки, казковий олень виблискував яскравими вогниками, а святий Миколай сходинками піднімався до кожної класної кімнати і віншував зі святом. Учні та вчителі поринули в дивний світ казки і мрій. Найбільше дивувалися та раділи приходу Святого Миколая, звичайно ж, діти. Чудо-творець обдарував усіх присутніх хлопчиків та дівчат солодощами. Діти отримали не лише солодкі подарунки, а й справжнє  духовне піднесення.

         З цього дня в школі розпочала свою роботу новорічна пошта Діда Мороза. Школярі почали готуватись до цікавих ранків та вечора старшокласників. І саме тут учні мають змогу проявити свою творчість, фантазію, бажання творити щось нове і цікаве.

Кожен кабінет – це подорож у світ казки. Легкі ажурні сніжинки, зірочки, танцюючі балерини, гірлянди… А ще у класах з’явилися лісові красуні, ялинки.

Багато позитиву від цього всього у наших наймолодших школярів, бо вони вірять у казку, у дива і з нетерпінням чекають Діда Мороза і Снігуроньку.

Новий рік не за горами,

нове щастя уже з Вами.

Я із святом Вас вітаю

й віри в диво Вам бажаю!


Переглядів: 384 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz