Четвер, 28.03.2024, 13:45
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Липень » 15 » Відпочинок в таборі „Джерельце”
15:11
Відпочинок в таборі „Джерельце”

Ось і настала літня пора, а відповідно, час відпусток та канікул. І на наступні три місяці дітлахи можуть призабути про шкільний графік та вдосталь насолодитися своїми захопленнями, інтересами, відпочинком, спілкуванням із друзями.

3 думкою про цікаве корисне дозвілля та з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб з 29 травня по 15 червня 2018 року у нашій школі працював табір з денним перебуванням „Джерельце”

Для реалізації вище поставлених завдань було організовано збалансоване харчування, чітке дотримання санітарно-гігієнічних норм відпочинку дітей, належна організація фізкультурно-оздоровчої роботи, різноманітні виховні та пізнавальні заходи.

На період роботи дитячого пришкільного табору „Джерельце” було організовано підвезення вихованців  шкільним  автобусом з села Красів, а також проведення цікавих, пізнавальних екскурсій.

Цьогоріч табір відвідувало 40 дітей. Для створення сприятливих умов відпочинку дітей, толерантної атмосфери для розкриття творчих здібностей кожного вихованця були залучені вихователі Ліщина О.І., Голод Л.І., Клец М.І., Корнійчук М.П., Швейгер  Т.В., Шоцька Л.В.,Швейгер Р.В.,Шульга Н.А.Вони проводили різні заходи, що сприяли активному розвитку особистості учня, його громадянської, соціальної активності та життєвої творчості.

Життя табору відзначалося своїм темпом і різноманітністю. Тут не було часу на тривалу підготовку. Справи організовувалися так, щоб кожен вихованець мав можливість спробувати свої здібності і в художній самодіяльності, і в спорті, і в творчій праці. Така різностороння діяльність забезпечувалася різними формами роботи: квести, концерти, свята, ігри, змагання, майстер-класи,пікніки, караоке, танці.

За весь час роботи вихователі намагалися в усьому бути прикладом для своїх вихованців, з радістю брали участь у різноманітних заходах.

Діти отримали масу задоволення, заряд бадьорості та енергії, відновили сили після напруженого навчання у школі.

Переглядів: 399 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz