П`ятниця, 19.04.2024, 04:55
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Війна на сході України
19:28
Війна на сході України

   З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни в загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня с.Звиняче 14 вересня 2016року відбулася зустріч учнів  з учасником бойових дій в зоні АТО, військовослужбовцем Органістим Віталієм,  жителем села Звиняче.

Учні школи радо вітали земляка, поділилися власними думками про події на Сході України, поставили запитання, які їх хвилювали, висловили теплі й щирі побажання молодому бійцю. У свою чергу Віталій -  надав учням відверті відповіді, поділився теплими спогадами про роки, передав частинку своєї енергії, мужності й оптимізму.

Присутні з хвилюванням слухали розповідь воїна-земляка про нелегкі будні на сході України, в місті Авдіївці, про свої успіхи та невдачі, про тих, хто загинув на полі бою та вшанували пам’ять про них – хвилиною мовчання. Молодь задавала питання про умови перебування в місцях бойових дій, про закінчення війни, про ставлення місцевих жителів до воїнів.

У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Школярів надихнув запал юнака, його прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Вражені зустріччю, учні школи вирішили активно допомагати бійцям, які захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.  Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі патріот України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас.

Щирі слова подяки воїну за вірність, служіння Україні, її захист висловив заступник директора школи з виховної роботи  Самолюк Сергій Вячеславович, класний керівник 9 класу Вавринюк Олеся Іванівна,працівник сільської ради Самостян Ірина Василівна.

Час сплинув непомітно. Майже годину діти, затамувавши подих, слухали розповідь, запитували, спілкувались. Ніхто не залишився байдужим. Школярі та вчителі поставили гостю багато запитань, залюбки потисли руку герою й побажали Божої опіки у справі захисту рідної землі.

Переглядів: 412 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz