Неділя, 19.05.2024, 06:18
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Цього року новорічні ранки першими порадували учнів 1- 4-х класів, до них завітали актори районного будинку культури. Дітвору вітали чарівна синя мавпа та коза‚ Дід Мороз та Снігуронька. Вони разом з дітками співали, танцювали, та водили хороводи, а наприкінці свята кожна дитина отримала подарунок від Діда Мороза та Снігуроньки.

А от учні 5-7-х класів брали активну участь у іграх запропонованих педагогом-організатором Швейгер М.К Під час свята дітей привітав Дід Мороз та Снігуронька, а вони в свою чергу показали їм свої вітальні новорічні номери

 Учні 8-11 класів весело провели свій час під час Новорічної дискотеки. Вже декілька років поспіль школа готує новорічне шоу, а наші старшокласники весело проводять час під запальну суча ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Roman | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

Святого Миколая вважають заступником та покровителем дітей. Учні та батьки вірять, що Святий Миколай допомагає їх дітям гарно вчитися та одужувати.

В честь дня свого заступника наші школярі підготували цікаву виставу та зустрічали Миколая в нашій місцевій церкві та школі, який завітав до них з подарунками.

У виступі брали участь діти з різних класів. Роль кожному підбирали індивідуально: так, наприклад, спокійні дітки були янголятами, а роль чортенят дісталася хлопчикам із запальним характером.

Під час заходу звучали гарні поздоровлення та побажання, лунали пісні для усіх присутніх, а завершилося свято спільною колядкою. Адже, вважається, що саме з цього свята дозволяється колядувати.  ... Читати далі »

Переглядів: 796 | Додав: Roman | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

27.11.2016 року учні 5 класу провели виховний захід на тему „Добротою себе виміряй.”  Протягом всього  заходу дітей хвилювала мудра казка Василя Сухомлинського „Дуб під вікном”‚ у якій йдеться про людське благородство‚ доброту.  Діти зверталися до усної народної творчості‚ читали прислів’я й приказки‚ які підібрали заздалегідь. Провели інсценізацію уривка з української народної казки „Названий батько”.

Кожен крок виховного заходу розвивав в учнів уявлення про такі поняття моралі як доброта‚ чуйність‚ ввічливість. Виховує бажання жити в мирі  і злагоді‚ добрі.

... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: Roman | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

06.11.2016 року учні 2 та 3 класів  провели виховний захід „Твори добро”. Школярі розповіли про добрі справи та вчинки‚ які вони вже зробили у своєму житті. Закликали учнів школи бути співчутливими‚ милосердними‚ виявляти доброзичливість до інших дітей та дорослих.

Цікавою для учнів стала інсценізація казки „Доброта перемагає”. Учні продовжують приймати участь в акції „Допоможи солдату”.

Переглядів: 447 | Додав: Roman | Дата: 08.04.2016 | Коментарі (0)

     Вже  традицією стало у ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Звиняче проведення тижня Козацької слави, який проходив з 12 по 16 жовтня 2015 року .

    15 жовтня відбувся великий козацький збір, на якому учнів 5 класу урочисто  приймали в козачата. Козацькі курені під марш заходили в зал.

     Свято розпочалося із звучання державного гімну України, який всі козаки та присутні проспівали разом. Курінні отамани здали рапорт кошовому отаману. Розпочали свято козаки 9 класу, які вітали всіх присутніх та здоров’я і щастя бажали. Кошовий, звертаючись до п’ятикласників,  говорив:

«Одержавши на раді згоду,

Дітей козацького роду

У наше коло зак ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Roman | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

     Міжнародне свято працівників освіти було засноване ще в 1994році. Тоді в Україні прийняли рішення відзначати професійний день освітян кожної першої  неділі  жовтня. Цього року День вчителя припадає на 4 жовтня. На сьогодні в Україні налічується приблизно 860 тисяч працівників освіти. Саме ці люди навчають і виховують майбутнє України,тому про їхнє професійне свято не варто забувати. Напередодні професійного свята учні нашої школи організували святкову програму для вчителів. Учні старших класів узгодили з вчителями теми уроків і заміняли їх на уроках. Теплі слова подяки за натхненну працю пролунали з вуст учнів молодших класів та активу учнів школи. Під час святкового концерту було вручено вчителям грамоти та квіти.

     Висловлюємо вам ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: Roman | Дата: 21.10.2015 | Коментарі (0)

Нас кличе дзвоник до шкільної ниви,

Прислухайтесь, який у нього спів!

Сьогодні діти незалежної Вкраїни

Сядуть за парти. Вже дзвоник продзвенів.

 

1 вересня 2015 року в  ЗОШ І – ІІІ ступенів с.Звиняче  відбулося свято Першого дзвоника.

 Цей день завжди  особливо урочистий і хвилюючий, адже з нього  починається незвіданий,  цікавий,  водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного  життя. Гарний настрій, веселі посмішки і тепла атмосфера родинного свята панували на подвір’ї школи. 

Свято першого дзвоника в нашій школі пройшло урочисто, було багато побажань школярам в ... Читати далі »

Переглядів: 628 | Додав: Roman | Дата: 09.09.2015 | Коментарі (0)

У доросле життя

      Незрівнянний та неперевершений випускний вечір днями організували для  випускників   Звиняченської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який  відбувся 31травня 2015 року.  Вчорашні учні виглядали по-дорослому. Ще мить, і вони отримають атестати, підуть у доросле життя. Хто куди, адже доріг попереду тисячі.
     У цей вечір випускники дарували глядачам, що зібрались в актовому залі школи , пісні та вірші на честь учителів, приймали теплі вітання від гостей. Вітали випускників і вчителі. Із сумом, адже сьогодні вони проводжали у доросле життя дітей, які за довгі шкільні роки стали для них рідними. 
 Вдячні випускники привітали свою першу вчительку Голод Л.І.  і того , хто більшу частину с ... Читати далі »

Переглядів: 541 | Додав: Roman | Дата: 09.09.2015 | Коментарі (0)

І ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК…

29 травня в загальноосвітній школі І-ІІІступеня с.Звиняче пролунав останній дзвоник…  Цього дня усі — дорослі і діти — стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — все це свято останнього дзвоника. Саме таке відчуття було у батьків випускників,  у  яких були зволожені очі, вдивляючись  в своїх вже дорослих синів та доньок.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників від директора школи Л.В.Біланчук,класного керівника Г.А.Тимощук, від батьків випускників привітала — Ліщина Н.С.

Усі виступаючі тепло проголошували нас ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: Roman | Дата: 09.09.2015 | Коментарі (0)

День цивільної оборони

   В нашій школі  14 травня 2015 року пройшов День цивільної оборони. Розпочавсявся цей день загальношкільною лінійкою з проведенням лекції та інструктажу з техніки безпеки під час надзвичайних ситуацій. Директором школи Л.В.Біланчук було оголошено план роботи на цей день. За сигналом «Увага всім!» було проведено евакуацію учнів та працівників школи. Евакуація  була проведена швидко та організовано на основний та запасний виходи. Учні з класними керівниками залишили територію шкільного подвір’я, а члени невоєнізованих формувань діяли згідно інструкцій. Наступним заходом  був перегляд відеофільму «Небезпечні знахідки». Вчитель ЗВ провів з учнями  бесіду з питань цивільного захисту, тренування із індивідуальними зас ... Читати далі »

Переглядів: 738 | Додав: Roman | Дата: 28.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 28 29 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz