Субота, 27.04.2024, 03:59
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 23 » День матері
11:06
День матері

Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято - День матері.

Слово "мати", "мамо", "матуся" завжди асоціюється у нас з любов'ю, добротою, ласкою. Мати - найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовно щирою любов’ю.

   День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові! Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви.

Безумовно, День матері - одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що.

Учні нашої школи також вшанували своїх дорогих мам. Разом з заступником з виховної роботи Самолюком С.В діти підготували святковий концерт. Дуже зворушливо і щиро вітали своїх матусь учні школи, співали душевні пісні. На закінчення виступу діти подарували своїм мамам квіти. Після привітань відбулися загальношкільні батьківські збори. Директор школи Біланчук Л.В підвела підсумок навчального року та ознайомила батьків з життям школи, її проблемами та планами на наступний навчальний рік.

День матері - сімейне свято, і це важливий момент у вихованні дітей. Саме діти повинні пізнати, відчути, ким є для них мати, що зробила вона для них і якої пошани заслуговує. У щасливої матері зростають щасливі діти, тому давайте робити життя наших матусь прекрасним!

У цей день від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом! Для вас, любі матусі, найкращі квіти, найщиріші побажання, найніжніші поцілунки!

Переглядів: 399 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz