Субота, 20.04.2024, 05:04
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 5 » День учителя 2016
19:39
День учителя 2016

Із безлічі професій на Землі,

Які вже є, яких ще будуть вчити, -

Є головна, як віщий, сущий хліб,

І назва цій професії – Учитель!

   Такими слова із вуст учениці 11 класу Гамлюк Анастасії розпочалось урочисте святкування Дня вчителя в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Звиняче. Діти висловлювали сердечну вдячність педагогам за їх невтомну працю, недоспані ночі та щиру підтримку. Ще Сократ говорив про те, що істинне знання не можна вкласти у свідомість учня ззовні, воно повинне вирости з глибин його особистості і за допомогою учителя вийти у світ. Професія педагога є невдячною і потрібно мати велике терпіння та силу волі, щоб кожного року з високо піднятою головою іти на зустріч новим дітям.

Із поздоровленнями до вчителів звернулись найактивніші представники шкільної родини – Журибіда Віктор та Зубко Вікторія – ведучі святкової лінійки, які показали себе з найкращої сторони. Їхні дзвінкі голоси, щирі слова та ніжні погляди служили бальзамом не для однієї вчительської душі. Висловити вдячність за вірність професії досить важко, проте вони це зуміли. Коли Віктор промовив такі слова вдячності: «За любов до рідної землі, спасибі, дорогі учителі!», - важко було втриматись від сліз, від сліз гордості педагога за свою професію.

Велике щастя мати вчителя доброго, щирого, який навчає бути Людиною. Велике щастя мати мудрого, талановитого наставника, який уміло передає свої знання та вміння. А найбільше щастя для вчителя – бачити у своїх учнях продовження себе.

У якості подарунка своїм учителям, щоб хоч на день вони змогли забути про працю, учні старших класів проводили уроки самостійно. Спочатку було лячно. Проте зваживши всі за і проти, дирекція школи пішла на зустріч учням та дозволила на день замінити їх.

Вразив своїми знаннями з біології Андрійчук Арсен. В ролі юних геродотів проявили себе Бабій Соломія та Бединик Тетяна. Легко вдавалось зацікавити дітей Гамлюк Анастасії та Шульзі Андрію, які заміняли вчителів англійської мови. По-справжньому організованою та наполегливою виявилась Сушицька Богдана, побувавши в неї на уроці української мови та літератури, однозначно можна було відкрити для себе багато нового та цікавого. Під час проведення фізкультури зумів проявити свої спортивні навички Крам Максим. Юним фізиком в цей день став Новосад Володимир. Журибіда Віктор не просто провів урок природознавства, а зумів захопити дитячу увагу на ці сорок п’ять хвилин.

Діти зуміли проявити себе, відкрили у собі нові таланти. Можливо не всі з них стануть педагогами, проте після такого досвіду, вони безперечно почнуть більше цінувати вчительський труд.

 

Переглядів: 446 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz