П`ятниця, 29.03.2024, 16:57
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 10 » Екскурсії на провідні підприємства України
21:13
Екскурсії на провідні підприємства України

22 листопада вчителі фізики Горохівського району під керівництвом методиста райметодкабінету Bалентини Олександрівни Ошypкевич відвідали провідні підприємства України:      FOTO                                      

 

Завод ПрАТ "СКФ Україна"

 

З 1998 року ПрАТ "СКФ Україна" (до 16 лютого 2007 року - ВАТ "Луцький підшипниковий завод") входить до складу корпорації SKF. Спеціалізація - виробництво роликових конічних та голчатих підшипників, компонентів підшипників.

Після презентації підприємства ми вирушили на «місток досконалості бізнесу», який демонструє принципи lean production (ощадливе виробництво), котрі впроваджує корпорація SKF. До слова, підприємство належить до корпорації SKF та єдине в Україні, що виготовляє роликові конічні підшипники та компоненти до них. Завод випускає ці деталі як для власних потреб, так і на експорт.

Потому екскурсанти побачили, як поступово у різних цехах, які обладнані сучасними верстатами, маленький шматок металу перетворюється на ролик. Варто зазначити, що на кожному робочому місці є прилади ручного контролю, аби працівник періодично контролював параметри роликів і втручався в процес, якщо виникають відхилення. Продукцію поганої якості відхиляють. Відвідувачі побачили основні ланки виробничого процесу – від ковальського цеху до дільниць, на яких готову продукцію пакують та відвантажують споживачам.

Особливо вразили виробничі потужності компанії, висока технологічність та автоматизація виробництва, порядок і дисципліна у цехах. Неймовірно здивували не лише продукція та послуги, які пропонує підприємство, але й відповідальність, з якою працівники ставляться до роботи.

 

Міжнародний холдинг «Модерн-Експо» — (англ. Modern-Expo) провідний виробник і постачальник торговельного обладнання в Центральній та Східній Європі. Головний офіс компанії знаходиться у Луцьку. Завдяки потужним виробничим масштабам компанія забезпечує близько трьох з половиною тисяч робочих місць, піклується і розвиває своїх працівників. Група компаній представлена офіційними дистриб'юторами в Латвії, Литві, Білорусі, Росії, Молдові, Казахстані, Румунії, Грузії, Азербайджані, Вірменії, Киргизії, Іспанії, Хорватії, Франції, Словенії, Австрії, на Балканах в інших регіонах.

 

Екскурсанти на власні очі побачили процес виробництва, який відверто вражає своєю масштабністю, автоматизацією процесів, сучасними технологіями. Візит був пізнавальним.

 

 

 Приватне акціонерне товариство з виготовлення одягу з українською вишивкою «Едельвіка», що знаходиться на Волині у м. Луцьк. Це підприємство було засновано ще в серпні 1994 року, але тільки у 2001 р. на ньому організовано швейне, а у 2004 р. – ткацьке виробництва.

На сьогодні швейне підприємство «Едельвіка» - це найбільший виробник декоративних тканин в Україні, яке спрямовує свою діяльність у таких основних напрямках:
- виготовлення одягу (жіночого легкого, національного, спецодягу);
- виготовлення тканин (платтяно-костюмних, декоративних, спеціальних, технічних);
- виготовлення столових наборів (скатертини, серветки, рушники);
- виготовлення (пошиття) гардин;
- виготовлення рукавів фільтрувальних для газоочисних споруд;
- надання послуг по забезпеченню виробництва системами газоочищення.

ПрАТ «Едельвіка» — луцьке підприємство, що вже 25 років поспіль виробляє власні тканини й одяг із натуральних матеріалів: льону та бавовни. Близько 250 працівників «Едельвіки» є кваліфікованими фахівцями, визнаними в Україні знавцями своєї справи. Саме завдяки їхній праці на виробництві народжується сучасний одяг з етнічними мотивами: сукні, блузи, сорочки, спідниці та багато іншого. Головною окрасою одягу від «Едельвіки» є унікальна самобутня вишивка, яку шанують як наші модниці, так і іноземні поціновувачі української культури.

 

 

 

Переглядів: 379 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz