П`ятниця, 19.04.2024, 17:13
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Січень » 4 » Новий рік
20:55
Новий рік

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. Але жоден семестр у жодній школі не закінчується абияк! Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса.

А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались! Напередодні канікул, 28 грудня 2018 року щойно закінчився навчальний семестр у загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня села Звиняче, учні отримали табелі з підсумковими оцінками, а в школі відгриміло шалене свято Нового року.

Аякже, адже на момент новорічного святкування, школа перетворюється в яскраву захоплюючу казку. Обличчя сяють посмішками, ялинка – вогнями, костюми – коштовностями. Гарне оздоблення, гарні подарунки, гарне звукове оформлення, чудовий настрій і, як наслідок, - неперевершене свято. В першу чергу, це все вдалося завдяки неймовірно талановитим діткам, які навчаються в нашій школі, педагогам, які щиро намагаються завжди зробити справжнє свято для вихованців і завдяки просто небайдужим долі школи, адже кожен учень отримав новорічний подарунок, які нам придбали наші благодійники:керівник та засновник ТзОВ "Волинь-зерно-продукт"Дудка Євген Степанович та директор ТзОВ "ГОРОДИЩЕ" Никонюк Анатолій Олександрович.

Від імені всього педагогічного колективу, учнів школи, їх батьків виражаємо щиру подяку цим людям та особисто сільському голові Панасюк Тетяні Дмитрівні,виконавчому комітету, які допомогли організувати дітлахам свято, подарунки і гарний настрій. Без їх підтримки і небайдужості такий гарний захід нам би не вдався.

Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго!

Переглядів: 712 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz