Четвер, 09.05.2024, 20:03
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2021 » Квітень » 26 » Патріотичний урок-тренування з воїнами АТО
19:09
Патріотичний урок-тренування з воїнами АТО

Нестиму я в душі вкраїнський стяг

Й боротимусь за щастя і свободу

Бо я обрав важкий і світлий шлях

Служити українському народу!

       Сьогодні актуальною темою в нашій країні залишається тема миру. Живучи під мирним небом, у злагоді один з одним,  ми маємо пам’ятати, що зараз у зоні ООС наші бійці зазнають втрат.  Рідна земля за всю свою довгу історію пройшла війни та мир, поразки та перемоги, проте завжди пишалася вірними синами та доньками, які ціною власного життя боронили і боронять свій край та з надією дивляться у майбутнє. Протягом останніх років у відповідь на події, що відбуваються на сході нашої країни питання  захисту наших кордонів стали одними із головних,а підготовка молодого особового складу до виконання цих завдань набула значної актуальності.

З метою активізації національно-патріотичного виховання в нашому навчальному закладі 20 квітня 2021 року  відбувся  патріотичний урок-тренування  за участі представників  громадської організації «Спілка учасників антитерористичної операції „Щит” та  громадського формування „Буг”, на якому були присутні демобілізовані учасники АТО. Під керівництвом досвідчених інструкторів наші здобувачі освіти  вдосконалювали свої навики володіння зброєю, а також покращували свої військові знання та вміння. Зокрема метою військового вишколу було  заняття з тактико-спеціальної, вогневої, інженерної, розвідувальної, військово-медичної, психологічної підготовки та заняття зі зв’язку і військової топографії. В ході зустрічі військовослужбовці розповідали школярам та ділилися своїми спогадами, що пережили за час, проведений в зоні АТО, показуючи своїм прикладом, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.
Подібний захід пройшов у дусі патріотизму і став вагомим мотиваційним чинником для наших дітей. Запрошені учасники АТО почули від учнівської молоді щирі слова подяки і шани. Події останнього часу у котрий раз доводять, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднують, будують почуття щирого й глибокого патріотизму, дають змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави. Сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Завершилася зустріч фотографією на пам`ять.

Висловлюємо вдячність, любов та повагу всім захисникам України! Мирного неба і благополуччя Вам та вашим сім`ям!

Слава Україні !Героям Слава!

ФОТО ТРЕНУВАНЬ

Переглядів: 150 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz