П`ятниця, 26.04.2024, 15:46
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Червень » 13 » Свято останнього дзвоника
10:33
Свято останнього дзвоника

Щасливо всміхається травень,

Скінчилась навчальна пора,

Зібралась на дзвоник останній

Весела шкільна дітвора!

9 місяців шкільного життя промайнули, як один день. Продуктивно працювала наша школа весь рік. Останній дзвоник не лише сповіщає про закінчення навчального року, але й підводить підсумок всього навчального року. За цей період учні освоїли вершини знань, вчилися культурі, хорошим манерам. Стали активними учасниками і переможцями різних конкурсів, олімпіад,а також добре відпочивали.

          Директор школи Біланчук Л.В. підсумувала здобутки і побажала випускникам, щоб знання, отримані у школі, знадобилися, щоб зробили правильний вибір, обрали ту професію, яка буде до душі і допоможе себе реалізувати. Вручила нагороди учням за кращі навчальні результати 2018-2019 н.р. та активним учасникам і переможцям різних конкурсів. Також були нагородженні грошовими преміями відмінники навчання від представників ТМ„Вілія”. Представник цієї потужної фірми у своєму виступі акцентував на тому, що завершення навчального року для кожного учня - це чергова сходинка до вершини знань, лише для випускників починається новий важливий етап у житті. Побажав, щоб вони знайшли достойне місце у житті та подякував вчителям за знання і любов до дітей.

          Батьки спільною молитвою з настоятелем нашої церкви отцем Назаром та церковним хором благословили дітей у самостійну дорогу. 10 клас вручив випускникам сувеніри-обереги у вигляді шкільного дзвоника як пам'ять про шкільні роки. Дотепним був виступ першокласників, де кожний обіцяв стати такими ж, як випускники, які прославляли школу протягом навчальних років. І ось хвилююча мить… Прозвучав останній дзвоник в руках одинадцятикласника Сліпченка Олега та першокласниці Іванюк Ірини. Свято закінчилося майстерним виконанням пісні „Травневий дзвоник” у виконанні учениці 8 класу Новосад Ангеліни та учениці 9 класу Засядько Мар’яни.

Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Переглядів: 377 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz