П`ятниця, 26.04.2024, 07:35
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Квітень » 20 » У Звиняченській школі - оновлений спортзал для майбутніх чемпіонів
10:23
У Звиняченській школі - оновлений спортзал для майбутніх чемпіонів

122 учні Звиняченської  загальноосвітньої школи після Великодніх свят отримали омріяний подарунок: капітально відремонтований просторий спортивний зал.

Наша  школа введена в експлуатацію 1969 року, зараз у ній навчається  122 учні.13 квітня 2018 року, тут відбулось справжнє свято, адже відтепер юні спортсмени мають, де займатися в холодну пору року як на уроках фізкультури, так і на спортивних секціях.

Директор школи Людмила Валеріївна Біланчук новим спортзалом не натішиться: ще б пак, цього ремонту чекали довго.

«Збулась наша багаторічна мрія, і відтепер оновлений спортзал слугуватиме учням. Це інвестиція в майбутнє, в розвиток наших дітей, їх здоров’я, як духовне, моральне, так і фізичне. Оскільки ми дбаємо за їх майбутнє, щоб вони виросли справжніми патріотами нашої держави», - додає вона.

У своєму виступі директор школи щиро подякувала за турботу, сприяння, виділення коштів на ремонт спортзалу особисто народному депутату України Сергію Васильовичу Мартиняку, начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктору Івановичу Білику, голові районної ради Тарасу Васильовичу Щерблюку, Звиняченському сільському голові Тетяні Дмитрівні Панасюк, приватному підприємцю Євгену Петровичу Мужику та його бригаді.З її слів, уроки фізкультури - найулюбленіші в школі. А спортзал буде використовуватися і в позаурочний час, адже в закладі діють різні спортивні секції. Окрім того, діти зможуть тут займатися і хореографією. Тож у навчальному закладі сподіваються, що спортзал стане осередком спортивного життя  села.
       Теплими словами привітали усіх присутніх гості нашого свята помічник-консультант народного депутата України Олександр Зіновійович Пиза, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Іванович Білик, приватний підприємець Євген Петрович Мужик, сільський голова Тетяна Дмитрівна Панасюк.

      У своєму виступі начальник відділу освіти, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації  Віктор  Іванович  Білик передав вітання від голови районної ради Тараса  Васильовича Щерблюка та наголосив на тому, що ремонт спортивного залу – це тільки початок роботи, районна влада і надалі турбуватиметься про навчальні заклади району і вже на останній сесії депутати виділили з районного бюджету 150 тисяч гривень на заміну вікон на енергозберігаючі та 80 тисяч гривень на оновлення комп’ютерного класу в нашій школі.

         Пишається шкільним спортзалом і сільський голова Тетяна Дмитрівна Панасюк, яка теж переймалася ремонтом спортивного залу. Адже, зауважує, поява таких нових об’єктів – це свято для усієї громади. Так, в селі ремонтують будинок культури,відремонтували  амбулаторію. А шкільний спортзал – ще один приємний і потрібний громаді об’єкт.

      Аби учні Звиняченської школи росли здоровими і сильними, настоятель нашої церкви отець Сергій Бачинський та церковний хор села Звиняче помолився разом з присутніми і освятив відремонтований зал. А вихованці школи, заради яких зал, власне, і відкрили, продемонстрували у своєму виступі слова вдячності за такий подарунок.

Переглядів: 653 | Додав: Roman | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz