П`ятниця, 26.04.2024, 07:16
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 14 » Вечір зучтрічі з випускниками
19:41
Вечір зучтрічі з випускниками

3 лютого 2018 року  у загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня с. Звиняче   пройшов вечір зустрічі з  випускниками. Знову для них прозвучала забута мелодія дитинства. Цього року наша школа зібрала в родинне коло випускників, які закінчили школу 40,35,30,25,20,15,10, 5 та 1 рік тому. Приємно, що багато ювілярів змогли прибути на свято, хоча не всі залишились у рідному селі.

Були представлені презентації із старими фотографіями, на яких застигли миті шкільного життя різних років: перший і останній дзвоники, участь у художній самодіяльності, відпочинок на природі, туристичні походи та облаштування території школи.

У теплій атмосфері справді родинного свята зібрались колишні випускники школи, а тепер лікарі, вчителі, водії, інженери, юристи, будівельники, програмісти, бізнесмени — усі знавці своєї справи.

У привітальному слові директор школи Л.В.Біланчук підкреслила, що, незважаючи на давню історію, школа іде в ногу із часом. Серед досягнень школи щорічні перемоги у районних предметних олімпіадах, участь у різноманітних конкурсах  — І звичайно, — наголосила директор, — найбільша гордість школи — це ви, наші випускники, наш цвіт, завдяки якому і школа буде процвітати.

Протягом подальшого вечора зустрічі, який вели учні школи Сачковська Вікторія та Новосад Ангеліна, гості прожили один шкільний день, насичений уроками - спогадами. Між «уроками» звичайно були і "перерви", під час яких перед гостями виступали юні артисти школи: Павлік Зіна, Сумера Анастасія, Оля Літвінчук, Сапунов Ілля, Вихневич Роман, Прус Роман та учні 11 класу, які подарували пісні,  вірші та сценки.

Завершилася урочиста частина вечора. Далі в програмі були зустрічі. Таке довгождане спілкування зі своїми учителями, однокласниками. Шкільними коридорами, як колись, проходили випускники, довго гомоніли по класах, сидячи за шкільними партами. Довго у той незабутній вечір не стихало у школі. Вона вирувала, наче вулик...

Вас навіки школа поєднала,

Юність в вас була на всіх одна.

І любов, мов квіти, засівала

В ваші душі сонячна весна.

Тож вам літ, здоров’я і любові

Ми бажаємо, щоб ще не раз

Ви зібрались в нашій рідній школі

Пригадати зоряний ваш час!

FOTO

Переглядів: 401 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz