П`ятниця, 26.04.2024, 07:55
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Січень » 4 » Військово-патріотичне свято„Наші хлопці - наша гордість”.
20:28
Військово-патріотичне свято„Наші хлопці - наша гордість”.

Традиційно на початку грудня ми вшановуємо своїх військових, але вперше так щиро і глибоко відчуваючи вдячність перед ними.

На наших військових покладена священна місія — боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу, яку вони з честю виконують.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі є покликанням та обов'язком кожного громадянина. І сьогодні солдати та офіцери Збройних Сил України гідно продовжують великі звитяги козацтва та наших батьків, дідів і прадідів, які здобували перемогу над фашизмом, а сьогодні боронять східні українські землі.

Свято Збройних сил України — це і данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в боях за свободу, волю та незалежність України.

6 грудня 2018 року в нашій школі вчителем фізичної культури Швейгер Р.В. були проведені військово-спортивні змагання між  командами хлопців 10 та 11 класів.

Команду „Десант” очолив Прус Роман, капітаном команди „Блискавка” був Сапунов Ілля. Програма змагань складалася з конкурсів:„Стройова  підготовка”,„бліц-опитування”,„Капітан”, „Сила”, „Влучний стрілець”, „Наряд по кухні” .

Учасники показали свою кмітливість, винахідливість та гарну фізичну підготовку.

Свято пройшло весело та змістовно. За підсумками змагань перемогу здобула команда 11 класу „Блискавка”, з чим ми її щиро вітаємо!

Маємо надію, що скоро прийде той час, коли очі наших захисників Вітчизни сяятимуть від радості, а мирне небо благословить спільне щасливе майбуття. Нехай козацька кров додасть наснаги та мужності, посмішка близьких – зігріє, а надія – збереже!

Бажаємо всім міцного здоров’я та справді надійного дружнього плеча! Нехай кожен батько знову обійме сина, а мати-Україна дочекається всіх своїх дітей!

Щиро вітаємо наших сміливих захисників з Днем Збройних Сил України та сьогодні, як і щодня, хочемо сказати: ви наша надія! Ми вами пишаємось!

Сила та міць української держави — у єдності армії та народу.

Згуртувавши зусилля, збережемо Україну єдиною і неподільною!

Переглядів: 642 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz