П`ятниця, 29.03.2024, 17:55
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Червень » 7 » Випускний вечір
13:02
Випускний вечір
Випускний - 2013

Цьогорічний випускний вечір співпав із днем захисту дітей. Традиційно випускники, батьки та вчителі зібралися разом біля рідної школи. Останній раз учні мали можливість пройтися коридорами, заглянути в кабінети – і попрощатися зі школою назавжди. Навіть природа плакала в цей вечір, рясним дощем проводжаючи випускників у нове життя.

Випускний вечір відбувся в актовому залі школи. Особлива атмосфера, замішана на загальному хвилюванні та піднесенні, сприяла урочистості моменту. Під дзвінку мелодію до залу увійшли тепер уже колишні учні разом із класним керівником Романом Володимировичем Швейгером. За винуватців свята раділи друзі, близькі, односельці, непомітно утирали сльози матері, адже їхні діти виросли, стали зовсім дорослими і ось-ось полетять з рідного батьківського гнізда.

Атестати випускникам 2013 року Звиняченської загальноосвітньої школи вручала директор Людмила Валеріївна Біланчук.

Лунають оплески, музика, квіти у руках – а позаду дитинство, школярська пора. І радісно, і сумно водночас...

Хай рівною та прямою буде ваша дорога, діти! На сцену виходили Гороть Вадим, Василюк Ірина,Шоцький Володимир та Гороть Марія…Для кожного Людмила Валеріївна підготувала окреме побажання чи подяку, знайшла щире материнське слово. Випускники із атестатами в руках стояли якісь принишклі й трохи засмучені в першому ряду, сторожко розглядали вручені щойно документи про освіту.Привітала новоспечених випускників і сільський голова Панасюк Т.Д, востаннє до своїх учнів звернувся в ролі класного керівника Роман Володимирович, від імені батьків класу своїх дорослих дітей благасловила в нове життя Олена Євгенівна Подлегаєва, мати одного з випускників.

А зі сцени линула музика, співало й танцювало завзяте школярство, щоб запам’ятався їх найстаршим товаришам цей найочікуваніший і водночас найсумніший день шільного життя. Вишукано-зворушливі слова привітань та побажань, іскрометний гумор, спогади про минулі роки, життєрадісна й запальна музика – усе це закрутилося у вирі пам’ятного всім шкільного вальсу.

Свято закінчилося непомітно, настав час прощатися по-справжньому, сміливо перегортати ще одну — 58 сторінку — шкільного літопису. У фіналі концерту, коли на сцену вийшли всі його учасники та організатори, а глядачі в залі встали, щоб оплесками привітати випускників, урочистий момент затягнувся: довго присутні не відпускали винуватців, ніби намагалися затримати їх ще в країні дитинства — у найщасливішій порі їхнього життя.

 

Доброї вам долі, світлих мрій, рівної дороги в дорослому житті, дорогі випускники 2013 року!!!

 

Переглядів: 618 | Додав: Roman | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz