Четвер, 25.04.2024, 11:38
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Серпень » 12 » Випускний вечір
19:14
Випускний вечір

29 червня 2019 року в нашій школі відбувся випускний вечір. Це свято особливе, неповторне — одне на все життя. Це вечір вдячності, приємних спогадів і родинного єднання. Це свято традиційне й щороку нове, радісне й сумне водночас. Йому передували роки навчання, роки дорослішання – ціле дитинство. На жаль, воно позаду… А попереду — таке бажане, довгоочікуване доросле життя. Тому й не дивно, що кожен із нас ішов на свято з особливим настроєм.

На порозі школи — семеро наших випускників: Барабаш Катерина, Сак Сергій, Джиквас Дмитро,Сапунов Ілля, Сліпченко Олег, Рубаха Валерій,Кліментович Юрій. Вони виглядали схвильованими й радісними водночас. Ці учні «дописали свою шкільну повість» — одержали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, склали ЗНО, до якого так наполегливо готувалися, і мають сертифікати, які допоможуть вступити до тих навчальних закладів, де здобуватимуть обрану спеціальність.

Поруч з ними були батьки, які, без сумніву, вкотре подумки задавали питання, коли ж син чи донька так швидко виросли, куди ж збіг час. Слідкували уважно востаннє за вже колишніми своїми учнями й учителі, згадуючи їхні шкільні здобутки, які мають стати вже дорослим дітям підтримкою й опорою, та недоліки, які, на жаль, можуть призвести й до негараздів. Саме випускники були в центрі уваги всіх, хто прийшов на наше свято.

Вручала свідоцтва директор школи Біланчук Людмила Валеріївна. Вона звернулася до всіх: випускників, батьків, колег-учителів — із словами настанови, подяки, побажання. Під оплески залу на сцену піднімалися діти, а далі поцілунки, квіти, сльози радості.

Традиційно, винуватців свята вітали перша вчителька Голод Л.І, класний керівник О.І.Вавринюк, мама випускника О.М.Джиквас. А потім був останній шкільний вальс…

Захід перейшов у святкову пісню „І все буде добре”, яку підготували випускники та учні нашої школи. Лунали дзвінкі голоси дітей, змінювалися слайди в презентації. Зал захоплено впізнавав на фото своїх дітей, учнів, друзів, сусідів, як вони дорослішали й мужніли, як проходило їхнє шкільне життя…

І ось полинула у вечірнє небо остання мелодія, а за нею прийшов світанок нового дня, з якого почалося нове життя наших випускників.

                            Щасливої вам долі, ВИПУСКНИКИ 2019 року!

Переглядів: 326 | Додав: Roman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz