Середа, 08.05.2024, 15:32
Вітаю Вас Гість | RSS

     Звиняченський ліцей Горохівської МР



                  


                                 
                             Луцького району Волинської області

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам сайт нашої школи?
Всього відповідей: 251
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 13

      Щовесни, коли  тануть  сніги

      І  на  рясті  просяє  веселка,

  Повні  сил  і  живої  снаги,

                 Ми  вшановуєм  пам’ять  Шевченка.

Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка.

... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: Roman | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

27 лютого відбулася зустріч випускників нашої школи. У стінах рідної школи на всіх чекав  святковий концерт, який підготували актив школи та учні 11 класу, які цього року закінчують школу і востаннє виступали на шкільній сцені.

Перед випускниками виступила директор школи Людмила Валеріївна Біланчук, подякувала усім присутнім за те, що не забувають рідну школу, та поділилася інформацією про останні здобутки нашого закладу. По завершенню концертної програми випускники мали можливість піднятися до кабінетів, де вони навчалися, та, сівши за рідні парти, поспілкуватися зі своїми вчителями. Дякуємо усім випускникам, які завітали до школи!

... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Roman | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

     День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності та Свободи України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності.

     Ті вікопомні історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї. Цьогоріч ми мали змогу переглянути фільм про день Соборності України. Учні багато дізналися цікавого про історію об&rsqu ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: Roman | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

Цього року новорічні ранки першими порадували учнів 1- 4-х класів, до них завітали актори районного будинку культури. Дітвору вітали чарівна синя мавпа та коза‚ Дід Мороз та Снігуронька. Вони разом з дітками співали, танцювали, та водили хороводи, а наприкінці свята кожна дитина отримала подарунок від Діда Мороза та Снігуроньки.

А от учні 5-7-х класів брали активну участь у іграх запропонованих педагогом-організатором Швейгер М.К Під час свята дітей привітав Дід Мороз та Снігуронька, а вони в свою чергу показали їм свої вітальні новорічні номери

 Учні 8-11 класів весело провели свій час під час Новорічної дискотеки. Вже декілька років поспіль школа готує новорічне шоу, а наші старшокласники весело проводять час під запальну суча ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Roman | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

Святого Миколая вважають заступником та покровителем дітей. Учні та батьки вірять, що Святий Миколай допомагає їх дітям гарно вчитися та одужувати.

В честь дня свого заступника наші школярі підготували цікаву виставу та зустрічали Миколая в нашій місцевій церкві та школі, який завітав до них з подарунками.

У виступі брали участь діти з різних класів. Роль кожному підбирали індивідуально: так, наприклад, спокійні дітки були янголятами, а роль чортенят дісталася хлопчикам із запальним характером.

Під час заходу звучали гарні поздоровлення та побажання, лунали пісні для усіх присутніх, а завершилося свято спільною колядкою. Адже, вважається, що саме з цього свята дозволяється колядувати.  ... Читати далі »

Переглядів: 794 | Додав: Roman | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

27.11.2016 року учні 5 класу провели виховний захід на тему „Добротою себе виміряй.”  Протягом всього  заходу дітей хвилювала мудра казка Василя Сухомлинського „Дуб під вікном”‚ у якій йдеться про людське благородство‚ доброту.  Діти зверталися до усної народної творчості‚ читали прислів’я й приказки‚ які підібрали заздалегідь. Провели інсценізацію уривка з української народної казки „Названий батько”.

Кожен крок виховного заходу розвивав в учнів уявлення про такі поняття моралі як доброта‚ чуйність‚ ввічливість. Виховує бажання жити в мирі  і злагоді‚ добрі.

... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: Roman | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Нові публікації


Освітні сайти


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz